SamtalenDet kan være rigtigt svært, at beslutte sig for at søge hjælp hos en psykolog.


Mine samtaleforløb starter derfor med en indledende samtale, hvor du får lejlighed til at fortælle om dig selv og mærke efter om du og jeg er et godt match til at arbejde med dine udfordringer.


Du kæmper sikkert med et problem, der har været der i lang tid - og måske er netop denne kamp problemet nu. Derfor kan terapi være løsningen for dig.


Sammen kan vi finde ind til det, du i virkeligheden ønsker dig; det som du oplever som helt uoverskueligt, men som du inderst inde drømmer om.


Vi kan også finde en mere enkel og rolig vej i retning af det liv, du gerne vil have.


Mine metoder retter sig imod ro til at acceptere det som du ikke kan ændre - og mod og styrke til målrettet at ændre resten, så hurtigt og effektivt som muligt.


Hvad enten dit problem er angst, depression, stress, søvnløshed, selvskade, tvangstanker eller andet - Eller du måske blot har et behov for personlig udvikling på grund af f.eks. tristhed, afmagtsfølelse og lavt selvværd, så kan du vide dig tryg hos mig.

Jeg hjælper dig med netop de problemstillinger som du gerne vil arbejde med, og jeg gør det på en måde som du føler dig godt tilpas med.