Tilskud og afbudTilskud

Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring med frit valg af psykolog, yder denne i de fleste tilfælde tilskud eller betaler evt. hele udgiften. Der skal ind imellem argumenteres for selv at vælge sin psykolog, men det er ofte muligt.


Sygesikringen ”danmark” yder ligeledes tilskud. Du kan se om du er berettiget til tilskud her: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp. Fortæl mig, gerne allerede når du laver din første aftale, at du ønsker tilskud. Så indberetter jeg elektronisk til “danmark”, og tilskuddet kommer automatisk til dig.


Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Du kan derfor ikke bruge en lægehenvisning her hos mig, medmindre du eller din forsikring dækker merudgiften selv.


Du er selvfølgelig velkommen til at starte hos mig og så skifte til en psykolog med offentligt tilskud senere, men fortæl mig det ved første samtale, så jeg kan tilrettelægge dit forløb.


Afbud

Senest 24 timer inden den aftalte tid – meget gerne tidligere, så en anden kan få glæde af tiden, ellers må der påregnes 1/2 betaling for konsultationen. Ved udeblivelse uden afbud betales fuld pris for konsultationen.